Esthetiek
Rani en Tessa

BEAUTY - NAILS - FASHION

PRODUCTEN


Schoonheidsinstituut Rani en Tessa
"Love the skin you're in"
BEAUTY - NAILS - FASHION

 

HOME
PRIJSLIJST
PRODUCTEN
SFEERBEELDEN
CONTACT
Mii

Om een totaal nieuw concept van producten te kunnen ontwikkelen, werd bij de ontwikkeling van 'mii' rekening gehouden met de internationale feedback van duizenden vrouwen.
Een verzorgende productlijn kwam tot stand, die ervoor zorgt, dat je je mooi voelt, wie jij ook bent, hoe je er ook uitziet met respect voor de huid & de natuur.

Mii is een innovatief merk, volledig gebaseerd op mineralen, met een unieke & natuurlijke samenstelling vrij van parabenen, kunstmatige geurstoffen, vulmiddelen, schadelijke conserveermiddelen & is dierproefvrij.
Bovendien biedt de volledige lijn een ultieme zonbescherming!

Kissed by Mii

Kissed by Mii, een parabeenvrij ‘instant tanning gamma’ op basis van organische marine-extract mineralen gecombineerd met voedend koraalzeewier.
Een verzorgend en veilig alternatief voor een onberispelijke, zonovergoten en adembenemende bronzen huidtint.
Moeiteloos te kiezen en nog gemakkelijker in gebruik, onze drie eenvoudige stappen helpen je je huid voor te bereiden en te verzorgen, waardoor je huid er met wat extra kleur stralend gezond zal uitzien.

Mila d'Opiz!

Mila d'Opiz staat voor Zwitserse natuurcosmetica op topniveau. Dit bedrijf scant de markt voortdurend op vlak van de laatste nieuwe ontwikkelingen en ingrediënten, waardoor zij erin slagen voorloper in plaats van volger te zijn. Zo waren zij de eerste om een crème met appelstamcellen te creëren, een ingrediënt dat je in de markt van vandaag vaak in cosmetica terugvindt.

Het volledige programma (gelaat en lichaam) biedt voor elk huidtype en elk huidprobleem een doeltreffende oplossing op maat, zodat er steeds een resultaat naar ieders tevredenheid wordt bereikt. De producten garanderen zowel bij salongebruik als in de verkoop een meer dan uitstekend rendement en geven de absolute zekerheid dat u het beste biedt dat er op de markt ontwikkeld wordt.

Het Mila d’Opiz aanbod bestaat uit gelaatsverzorging voor elke persoon tussen 12 en 99+ jaar, met eender welk huidtype of huidprobleem. Speciale vochtcomplexen, vitamine complexen, anti-ageing ingrediënten,… Mila d’Opiz biedt voor elk wat wils, ook op vlak van texturen, geuren en kleuren ! Daarnaast werd het aanbod ook vervolledigd met een bodylijn, zonnecosmetica, heren verzorging en specials voor prachtige resultaten in de verzorgingscabine.