HUISREGELS EN KLANTENAFSPRAKEN

Beste klanten, van zodra u een afspraak maakt bij ons gaat u automatisch akkoord met de huisregels.
Wanneer u een afspraak maakt, weet zeker dat u deze kan nakomen. Om lange wachttijden te vermijden raden we u aan om tijdig uw afspraak te boeken.

Omdat we graag iedereen proberen te behandelen binnen de afgesproken tijd vragen we u om tijdig op uw afspraak te komen, al onze behandelingen zijn tot op de minuut berekend. Hebt u onderweg een hindernis dan vinden we het altijd aangenaam dat u ons inlicht van uw vertraging. Komt u 15min te laat op uw afspraak dan zal de tijd dat u te laat bent afgetrokken worden van uw behandelingsduur of automatisch geannuleerd en gefactureerd worden indien de tijd niet kan verkort worden .

ANNULATIE

Een afspraak kan kosteloos geannuleerd worden door minstens 48 uur vooraf te verwittigen. Dit kan via telefoon, email of sms. Uw afspraak is pas geannuleerd na onze bevestiging. Hou er rekening mee dat we gesloten zijn van zondag tot en met maandag dus dan kan er niet geannuleerd worden. Annuleert u uw afspraak niet 48u voor aanvang dan zijn wij genoodzaakt u 50% van de geboekte behandeling aan te rekenen. Afspraken die de dag zelf worden geannuleerd of niet nagekomen zonder annulatie worden u voor 100% aangerekend tot onze grote spijt.
Bij hindernis van uw afspraak kan u iemand anders gelukkig maken door uw afspraak door te geven aan een andere klant. En dit enkel door een telefoontje, email of sms naar ons zoals hierboven vermeld. Zo vermijdt u de extra kosten.

BEDANKT
RANI EN TESSA